Veel gestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?


De gemiddelde levertijd is 7-15 werkdagen. Onze producten worden rechtstreeks door de leverancier naar u verzonden. Met dit unieke bedrijfsmodel kunnen we grote besparingen realiseren in opslag- en transportkosten, en we kunnen de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan onze concurrenten en de verzendkosten zelf dekken.


De verwachte levertijd is verstreken, waar is mijn bestelling?!


In de meeste gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan een bestelling soms worden uitgesteld in het leveringsproces. U kunt de status van uw bestelling controleren via de volgende link: - Als uw bestelling 3 dagen na de verwachte levertijd nog niet is aangekomen, neem dan contact met ons op.


Sommige producten ontbreken bij mijn levering, hoe is dat mogelijk?


Omdat we met verschillende leveranciers werken, is het mogelijk dat producten afzonderlijk worden verzonden. Als items tijdens de levering ontbreken, ontvang je ze meestal na 2-3 dagen. Onze excuses voor het ongemak.


Wat zijn de verzendkosten?


Wij nemen de verzendkosten op ons! Hierdoor kun je via ons elke bestelling GRATIS laten verzenden!


Kan ik een bestelling annuleren?


Natuurlijk kan dat! Bestellingen gaan echter rechtstreeks naar de leverancier. Om deze reden is de bestelling mogelijk al verzonden. Als dit het geval is, kunnen we de bestelling helaas niet meer annuleren.